ÖZEL SARIKAYA KİŞİSEL GELİŞİM KURSU

2005 yılında başladığımız eğitim-öğretim faaliyetlerimizde eğitim anlayışımızın temelini “sevgi”yi esas alarak oluşturduk ve bütün öğretilerimizi bunun üzerine inşa ettik.

Alanında uzman öğretmen kadromuzla öğrencilerimizin sadece sınavlara hazırlanmalarını değil, önlerindeki eğitim yaşantılarında da karşılaşabilecekleri zorlukları göğüsleyebilecek bir eğitim almalarını hedefleyen kurumumuz; bu süreci aile, öğrenci, öğretmen iş birliğiyle yürütmektedir.

Sarıkaya Eğitim olarak her yıl başarılarımıza yeni öğrencilerimizi dahil ederek butik eğitim sistemimizi bozmadan %100 başarı ilkesiyle öğrencilerimizin lise hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Çiğdem AKYASAN SARIKAYA:

 

Başarılı ilk ve ortaokul eğitiminden sonra süper lise(yabancı dil ağırlıklı lise) mezunu olan Çiğdem öğretmen lisansını Uludağ üniversitesinde yüksek lisansını Marmara üniversitesinde tamamladı. Öğrenci ve velilerin vazgeçilmezi olan Çiğdem öğretmen 10 yıldır matematik ve fen derslerinde çocuklara ışık tutmaktadır.

 

Mehmet SARIKAYA:

 

Ankara doğumlu olan Mehmet öğretmen ilk ve orta okul eğitiminden sonra DYP sınavındaki üstün başarısıyla Ankara Anadolu lisesine girdi.Lisans eğitimini Uludağ üniversitesinde yüksek lisansını İstanbul üniversitesinde tamamladı.Üniversite yıllarında ders vermeye başlayan Mehmet hoca Türkiye derecesi yapan öğrenciler yetiştirmeye devam etmektedir.