ÖZEL SARIKAYA KİŞİSEL GELİŞİM KURSU

Liselere Giriş Sınavın’da Üstün Başarı Nasıl Sağlanır?

Liselere Giriş Sınavınlarında başarılı olabilmek için, yeterli bilgi ve donanıma sahip, öğrenci psikolojisinden iyi anlayan öğretmenler eşliğinde hazırlanmak gerekiyor.

Liselere Giriş Sınavın’da üstün başarı kazanmanın yol haritasını kendilerini özel ders dünyasına adamış ve bugüne kadar pek çok öğrencisine derece yaptırmış Sarıkaya eğitim ve danışmanlık sizlerin sorularına verdiği birkaç cevapla özetliyor.

Çok yoğun ve sürekli ders çalışarak başarı sağlanır mı?

Hayır. Liselere Giriş Sınavına hazırlanmak için sürekli, çok yoğun bir programda test çözmek ve defalarca konu tekrarı yapmak söylenenin aksine kesinlikle doğru bir yol değildir. Birçok başarılı öğrencilerimizden elde ettiğimiz deneyim şudur ki;çok yoğun çalışmak yerine bizlerin çizdiği programa uyan ,ders aktiviteleri dışında kendi özel ilgi alanlarına da zaman ayırabilen ve sınavlara 6.sınıfta hazırlanmaya başlayan öğrencilerimiz daha fazla başarı sağlamaktadır.

Sarıkaya eğitim ve danışmanlık olarak bizler, çizdiğimiz program dâhilinde Merkezi Sınav Sistemine hazırlanan öğrencilerimizin tüm yaşantısını bir düzen ve program ile yürütmekteyiz. Sürekli, nitelikli ve öğrencisinin ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir ders programı ile başarıyı kesin olarak yakalamak mümkündür.

İlk 3 tercihine yerleştirmek farklı bir çalışma gerektirir

Özel ders dünyasında 10 yılı aşkın süredir saygınlığını koruyan, deneyimlerini öğrencilere aktarmaya devam eden, Sarıkaya eğitim danışmanlık, öğrencilerinin tamamına yakınını ilk 3 tercihine yerleştirmeyi başarmıştır.

Merkezi Sınav Sisteminde başarı ayrı bir üslupla çalışma gerektirir. Bizler her öğrenci için çıkardığımız kişiye özel program sayesinde şimdiye kadar %100 başarı elde ettik. 15 yıldır az sayıda ve seçme öğrenciler ile her öğrencimizi kendi kavrayış ve bilgi dağarcığı düzeyine göre en yüksek dereceye taşıyoruz.

Yaz çalışmalarınızın önemi nedir? Öğrencilere ne gibi fayda sağlamaktadır?

Yaz çalışmalarımız haziran-temmuz-ağustos aylarında 1’er haftalık yoğunlaştırılmış şekilde yapılmaktadır.

Bu programlar haziran ayında 6gün,günde 6 saat toplam 36 saat

Temmuz ayında 6 gün, günde 6 saat toplam 36 saat

Ağustos ayında 6 gün, günde 6 saat toplam 36 saat olmak üzere 3 seansta yapılmaktadır

Öğrencilerimizin tatillerini kısmadan yeni dönem konularına hazırlıyoruz. Bu programda dönemde anlaşılması zor olan konulara öncelik verilerek anlatılıyor olması ve 1.dönem konularının tamamına yakınının yazın bitiyor olması döneme özgüveni tam öğrenciler yetiştirmemizi sağlıyor. Dönemin başında başarıyı tadan çocuklar için bütün yıl başarı kaçınılmaz oluyor.